Steeds meer koppels gaan uit elkaar.
  Want ondanks grote dromen,mooie beloften en veel goede voornemens stranden vandaag twee huwelijken op drie.

  Zo'n echtscheiding- en daarme bedoel ik het einde van een lange stabiele relatie met of zonder boterbriefje - kan een heel traumatische gebeurtenis zijn in je leven. Zeker wanneer het niet juw keuze was om te scheiden.

  Er kan een tsunamie aan twijfels en zorgen op je afkomen, want het stopzetten van een relatie is vaak de eerste dominosteen die valt in een hele reeks. Wat is het beste voor de kinderen? Waar ga je wonequotes0002n ? Wat met gemeenschappelijke vrienden? Lukt het financieel? Wat moet ik allemaal administratief regelen?

  Op een moment dat je emotioneelheel wankel staat en gevoelens van onzekerheid, verdriet, woede, eenzaamheid en onmacht je overspoelen moet je sterk in je schoenen staan in de contacten met je ex-partner.

  Hoe doe je dat?
  Hoe vind je je waardigheid terug? Hoe vermijd je de slachtofferrol? Hoe kom je hieruit?

  Door hulp te zoeken.

  En ik kan je helpen.Ik kan je als verlies-en rouwconsulent gespecialiseerd in echtscheidingen inzichten geven en er samen met jou voor zorgen dat je leven sneller weer op de rails staat.

   

  Ik kan je helpen met het vinden van de juiste weg, met het vinden van de moed om weer overeind te krabbelen en een betere versie te worden van jezelf.

  Want jij bent het waard om vrij en onafhankelijk op de top van de berg te staan, klaar voor de rest van je leven.

  Neem vandaag nog contact met me op en ik bekijk graag samen met jou hoe ik je best kan helpen.